Service/Onderhoud

  • De servicedienst van Maas NV staat 7 dagen in de week, 24u per dag, klaar om storingen en problemen in de koelapparatuur van de klanten op te lossen.

  • Onze monteurs zijn vakbekwaam en hebben de nodige kennis over de service en het onderhoud van de koelapparatuur en de koeling waarmee u werkt.

Voor dringende storingen kunt u ons bellen op: 014 43 65 65.

Voor niet dringende storingen of vragen kan u ons mailen of faxen:
 

Optimaal functioneren koelapparatuur en koeling

Voor het optimaal functioneren van uw koelinstallatie/vriesinstallatie of airconditioning adviseren wij u een onderhoudscontract af te sluiten. Daarnaast is de onderhoudstermijn van koel- en vriesinstallaties door de overheid vastgelegd in de Regeling Lekdichtheid Koelinstallaties volgens Vlarem II:

  • Vanaf 5 ton CO²-equivalenten
Koelinstallaties met een inhoud koelmiddel die overeenkomt met 5 ton CO²-equivalenten of meer zijn logboekplichtig en dienen om de 12 maanden op lekkage gecontroleerd te worden.
  • Vanaf 50 ton CO²-equivalenten

Koelinstallaties met een inhoud koelmiddel die overeenkomt met 50 ton CO²-equivalenten of meer zijn logboekplichtig en dienen om de 6 maanden op lekkage gecontroleerd te worden.
  • Vanaf 500 ton CO²-equivalenten

Koelinstallaties met een inhoud koelmiddel die overeenkomt met 500 ton CO²-equivalenten of meer zijn logboekplichtig en dienen om de 3 maanden op lekkage gecontroleerd te worden en dienen voorzien te zijn van een lekkagedetectiesysteem.

Uitzonderingen van deze voorwaarden zijn hermetisch gesloten systemen met minder dan 10 ton CO²-equivalenten.

Neemt u gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden van een onderhoudscontract