KOELTECHNIEKEN > Koelcellen, vriescellen en vrieskamers

Een goede koelcel of vriescel voor de opslag van uw producten bij de gewenste temperatuur is het hart van uw bedrijf, waardoor u de kwaliteit naar uw klanten kan waarborgen.

Een goede koelcel of vriescel van Maas nv is maatwerk, er worden eisen aan gesteld. Wij weten wat er van een koelcel, vriescel of vrieskamer verwacht wordt en geven u graag een goed advies. Of het nu gaat om een kleine demontabele koelcel met vaste maten of een op maat gemaakte cel uit industriële panelen: voor elke ruimte hebben wij een oplossing.

Demontabele koelcellen, vriescellen en vrieskamers:


De demontabele koelcellen, vriescellen en vrieskamers van Isocab worden gebouwd uit panelen met vaste maten 30, 60, 90 en 120 cm breed en lengtes tot 360 cm. De panelen worden met geavanceerde haakverbindingen luchtdicht aan elkaar getrokken. De panelen zijn verkrijgbaar in diktes van 6, 8, 10 en 14 cm.

Maatwerk

Maatwerkcellen worden gebouwd uit industriële panelen van met een werkbare breedte van 118 cm en worden besteld in de gewenste lengte. De panelen worden door ons ter plaatse op maat gemaakt en samengebouwd tot een koel- of vriescel of (gekoelde) werkruimte. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes.

Deuren

Wij hebben de beschikking over een breed assortiment deuren: draaideuren, pendeldeuren, schuifdeuren met en zonder automatische bediening.

Onze leveranciers voor koelkamers en vrieskamers:
Contacteer Maas nv uit Oud-Turnhout (Antwerpen) voor meer informatie. Ook voor koelkasten en vrieskasten kunt u altijd bij ons terecht!

Download onderstaande pdf's