MAAS NV: DE WINNENDE COMBINATIE VAN KWALITEIT EN KNOWHOW 

Maas nv is officieel dealer van Carrier, de wereldleider en absolute top in airconditioning. Daarnaast com- mercialiseert en plaatst de onderneming ook installaties van Hitachi. Beide assortimenten vullen elkaar perfect aan, zodat Maas nv u altijd een oplossing op maat van uw specifieke wensen en behoeften kan bieden.

KWALITEIT STAAT VOOR DUURZAAMHEID


Maas nv kiest bewust voor producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding, om de klantenkring duurzame installaties te kunnen verzekeren op basis van de meest effi ciënte technologie. Het resultaat? De klant kan vele jaren zorgeloos genieten van voorzieningen met een hoog rendement. Die zijn niet alleen energiezuinig, maar tegelijk ook milieuvriendelijk.

ADVIES ALS MEERWAARDE


Door zich toe te spitsen op koeling en klimaatregeling en door de bevoorrechte relaties met twee van de meest toonaangevende merken, beschikt Maas nv over een aanzienlijke knowhow. Onze specialisten verstrekken gericht advies bij de keuze van de meest geschikte apparatuur. Zij kunnen ook de nodige berekeningen uitvoeren. Maas nv is officieel dealer van Carrier, de wereldleider en absolute top in airconditioning. 

SERVICE IS EEN ZAAK VAN MENSEN

MEDEWERKERS OP HET HOOGSTE NIVEAU


Maas nv investeert in gemotiveerde mensen met een gedegen opleiding in koeltechnieken. Die worden regelmatig bijgeschoold door de leveranciers, zodat ze perfect op de hoogte blijven van de meest recente evoluties binnen hun vakgebied. Naast hun expertise, zijn alle medewerkers op elk niveau doordrongen van het streven naar klantentevredenheid. Zij denken mee met de bouwheer, de architect of het studiebureau en hebben steevast oog voor een optimale service.

STIPTE AFSPRAKEN EN OPVOLGING


Afspraken rond termijnen en budgetten worden strikt nageleefd. Onze specialisten komen binnen de kortst mogelijke termijn langs op de werf en staan borg voor een plaatsing volgens de regels der kunst. Ook na de installatie laten wij u niet aan uw lot over. Maas nv houdt haar actieradius bewust beperkt, om een snelle service te kunnen verzekeren.

Zo zijn en blijven wij uw gecertifieerde specialist in koelinstallaties en koeling.


Maas NV is gecertificeerd als :

  • koeltechnisch bedrijf (KOEL/AIB/B_029)

  • VCA* (04 950bR1)


 

Kwaliteit staat voor duurzaamheid

Maas nv kiest bewust voor producten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding, om de klantenkring duurzame installaties te kunnen verzekeren op basis van de meest efficiënte technologie.

Het resultaat?

De klant kan vele jaren zorgeloos genieten van voorzieningen met een hoog rendement. Die zijn niet alleen energiezuinig, maar tegelijk ook milieuvriendelijk.

Neem dus zeker eens vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder!